Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 465 ίππους!
[In2life]: Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 465 ίππους!

[In2life]: Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 465 ίππους!

Η Ford παρουσίασε και επίσημα την Mustang Mach-E, το πρώτο ηλεκτρικό SUV στην ιστορία της.

Γεμάτη καινοτομίες και πρωτιές είναι η νέα, πλήρως ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, που αναδεικνύει και τις αρετές των SUV.
Ας ξεκινήσουμε από την απόφαση της δημοφιλούς μάρκας να επεκτείνει για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια τη γκάμα του αυτοκινήτου που έχουν στη καρδιά τους οι λάτρεις της οδήγησης ενός ισχυρού αυτοκινήτου με μοναδική προσωπικότητα. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της καινούργιας γκάμας οχημάτων μηδενικών ρύπων η οποία απαρτίζεται από 14 προτάσεις που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2020.
Εξοπλίζεται με ένα εντελώς νέο σύστημα infotainment και τεχνολογία συνδεδεμένου οχήματος. Διαθέτει αυτονομία έως και 600 km στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου WLTP. Ενσωματωμένες λύσεις για τη φόρτιση του οχήματος καθοδηγούν τους πελάτες στους πλησιέστερους δημόσιους σταθμούς, προτείνοντας σημεία φόρτισης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και παρέχοντας πρόσβαση σε πάνω από 125.000 σημεία του Δικτύου Φόρτισης FordPass σε 21 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020, θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range) με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη.
Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χλμ., σύμφωνα με το πρωτόκολλο World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!