Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
7 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Γιατί είναι πρώτο στις πωλήσεις το Hyundai i10
[In2life]: Γιατί είναι πρώτο στις πωλήσεις το Hyundai i10

[In2life]: Γιατί είναι πρώτο στις πωλήσεις το Hyundai i10

Το μικρό σε μέγεθος αυτοκίνητο της ευρωπαϊκής γκάμας της μάρκας, κάνει ρεκόρ πωλήσεων και στη χώρα μας.

Από την πρώτη ημέρα που θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο, όλες οι προσπάθειες της αυτοκινητοβιομηχανίας αποσκοπούν στην ανάδειξη του στο στίβο των πωλήσεων. Ο έντονος ανταγωνισμός, οι προωθητικές ενέργειες και η άποψη που αποκομίσει ο οδηγός από το μοντέλο, είναι οι βασικοί άξονες που καθορίζουν την εμπορική καριέρα του κάθε αυτοκινήτου.
Η Hyundai, είναι μια μάρκα που κοιτάζει μόνο μπροστά. Εξελίσσει συνεχώς τα μοντέλα της και διεκδικεί μια από τις πρώτες θέσεις στη παγκόσμια αγορά. Με την αξιοποίηση των Ευρωπαίων σχεδιαστών, μηχανικών και επιστημόνων έχει κατορθώσει να διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και στη πιο απαιτητική αγορά του κόσμου, την ευρωπαϊκή.

Στην Ελλάδα, η κορεάτικη μάρκα έχει άριστη φήμη και ανταγωνίζεται ακόμη και τις πιο ισχυρές ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες. Η συνολική εκτίμηση για τα μοντέλα της είναι η κινητήρια δύναμη που καθορίζει το μέλλον της μάρκας.
Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ανταπόκρισης των Ελλήνων οδηγών στη Hyundai είναι η πρωτοφανής επιτυχία του μοντέλου i10. Το μικρό σε μέγεθος αυτοκίνητο της ευρωπαϊκής γκάμας της μάρκας, κάνει ρεκόρ πωλήσεων και στη χώρα μας.
Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το αυτοκίνητο πόλης με τη παροιμιώδη αντοχή, είναι πρώτο στις λιανικές πωλήσεις της κατηγορίας του! Το ενιάμηνο Ιανουάριου Σεπτέμβριου 2018, το Hyundai i10 κατάφερε να προσελκύσει τους περισσότερους οδηγούς που επιλέγουν με τα δικά τους κριτήρια το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!