Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Η φίλη μου βγαίνει με τον πρώην μου: Τι να κάνω;
[In2life]: Η φίλη μου βγαίνει με τον πρώην μου: Τι να κάνω;

[In2life]: Η φίλη μου βγαίνει με τον πρώην μου: Τι να κάνω;

Αυτά καλό είναι να μην γίνονται, αλλά επειδή ο έρωτας είναι τυφλός (και λίγο μ#λάκας ενίοτε), εμείς θα σου πούμε πώς να την παλέψεις.

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ξυπνάς μια μέρα και να μαθαίνεις ότι ο πρώην σου έχει βρει νέο αίσθημα – όχι επειδή εσύ δεν έχεις βρει ακόμα κάτι, απλώς μια ακαθόριστη ενόχληση για ό,τι κάνει ο πρώην σου. Είναι ακόμα χειρότερο να μαθαίνεις ότι το νέο αίσθημα είναι φίλη σου. Και επειδή λογικά δεν θα αντιδράσεις καλά μόλις το μάθεις, θέλουμε να πάρεις μια ανάσα, να διαβάσεις παρακάτω και να δεις τα πράγματα λογικά.
Προσπάθησε να μην φρικάρεις
Εντάξει, σου δίνουμε πέντε λεπτά για να νευριάσεις, να πάρεις τηλέφωνο κάποιον άλλο φίλο, να γκρινιάξεις… Απλά μην σπάσεις τίποτα. Μετά, πρέπει να θυμηθείς ότι ο έρωτας είναι τυφλός, και ότι μπορεί αυτό που έλειπε από την δική σας σχέση, να το έχει βρει τώρα. Και αυτό είναι καλό, και πρέπει να εστιάσεις εκεί. Επειδή οποιαδήποτε άλλη σκέψη μπορεί να σε βάλει σε πιο δολοφονικό mood.
Μην αντιδράσεις αρνητικά
Μην βάλεις τις φωνές, και – προς θεού – αν εμφανιστούν μπροστά σου, χαρούμενοι και χαριτωμένοι, μην γυρίσεις επιδεικτικά το κεφάλι. Μπορείς ακόμα και να τους χαιρετήσεις ευγενικά, με ένα χαμόγελο που θα λέει “Ναι, οκέι, χαίρομαι για ‘σας, whatever”, αλλά για εκείνους θα λέει “Έχω ήδη βάλει μπροστά το πλάνο μου να πεθάνετε, χαρείτε το όσο κρατά”. Άφησε τον εαυτό σου να πάρει γλυκιά ηθική ικανοποίηση από την παράνοια που τους έχεις προκαλέσει—χωρίς φυσικά να ήταν αυτός ο σκοπός σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!