Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ένα βήμα πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση
[In2life]: Ένα βήμα πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση

[In2life]: Ένα βήμα πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση

H Hyundai λανσάρει ένα νέο μοντέλο το οποίο της επιτρέπει να έρθει πιο κοντά στις αξίες της ηλεκτροκίνησης.

Η Hyundai ατενίζει με αισιοδοξία και την ηλεκτροκίνηση. Η κορεάτικη μάρκα που απέκτησε ευρωπαϊκή κουλτούρα και ενστερνίστηκε τις αρχές της γερμανικής άποψης για το αυτοκίνητο, δημιούργησε ένα νέο μοντέλο το οποίο της επιτρέπει να έρθει πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση και να επιβεβαιώσει την τεχνολογική της υπεροχή. Με αρωγό και την οικονομική της ευρωστία, ενισχύει την προσπάθεια της να δημιουργήσει νέες δελεαστικές προτάσεις που θα της δώσουν την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στη κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκίνητων.
Το νεο Hyundai Tucson, είναι το πρώτο μοντέλο της γκάμας της εταιρείας που θα εφοδιαστεί με έναν υψηλής απόδοσης κατανάλωσης καυσίμου 48V ήπιο υβριδικό κινητήρα – και ένα από τα πρώτα σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία – που διαθέτει τη νέα τεχνολογία και συμβάλλει στη δέσμευση της μάρκας για ένα πιο φιλικό περιβάλλον στο μέλλον.

Η παραγωγή του νέου compact SUV ξεκινά το καλοκαίρι του 2018 και αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα στην ευρωπαϊκή αγορά. Εχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται στην Ευρώπη για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Επιπρόσθετα της αναβαθμισμένης γκάμας κινητήρων, όλοι οι κινητήρες πληρούν τα νέα πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6d Temp. Προσφέρει επίσης ανανεωμένη σχεδίαση και ένα ευρύτερο φάσμα προηγμένων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών ευκολίας για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του μοντέλου σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς ειναι το best selling μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη τα έτη 2016 και 2017.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!