Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ελέγχει κάθε κίνηση
[In2life]: Ελέγχει κάθε κίνηση

[In2life]: Ελέγχει κάθε κίνηση

Η νέα εφαρμογή της Ford προσφέρει ευρεία γκάμα λειτουργιών για τα συνδεδεμένα οχήματα.

Η Ford, λανσάρει την ειδική εφαρμογή FordPass Pro που θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές μικρών επιχειρήσεων να διασφαλίσουν την αξιόπιστη, ασφαλή και αποδοτική λειτουργία των συνδεδεμένων οχημάτων τους.
Οι πελάτες μπορούν να ξεκλειδώνουν, να ελέγχουν την κατάσταση των οχημάτων τους, να κλείνουν ραντεβού για σέρβις και να βλέπουν την ακριβή θέση έως και πέντε οχημάτων από απόσταση σε μία οθόνη.
Σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις, η εφαρμογή FordPass Pro παρέχει τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες προκειμένου να διασφαλίσουν τη λειτουργική ετοιμότητα και το μέγιστο χρόνο λειτουργίας των οχημάτων τους.
Η FordPass Pro είναι μία ειδική, νέα εφαρμογή για εκείνους που τα οχήματά τους αποτελούν επαγγελματικό εργαλείο, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται μέχρι και πέντε οχήματα Ford από μία οθόνη.
Μεταξύ των λειτουργιών είναι:
Check In (Γενικός έλεγχος): Στην αρχική οθόνη παρέχεται δυναμική και άμεση πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες κάθε οχήματος – για παράδειγμα παρέχονται πληροφορίες για τη στάθμη του AdBlue ώστε να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες πότε πρέπει να ανεφοδιαστούν.
Vehicle Location (Εντοπισμός Οχήματος): Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να γνωρίζουν που βρίσκονται τα οχήματά τους στην αρχή ή στο τέλος της ημέρας, ενώ παράλληλα βοηθά τους οδηγούς να εντοπίζουν τα van τους σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης ή εργοτάξια.
Remote Lock/Unlock (Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα Από Απόσταση): Με αυτή τη λειτουργία διασφαλίζεται η ασφάλεια των οχημάτων και του περιεχομένου τους παρέχοντας ανεξάρτητη προστασία τόσο για την καμπίνα όσο και για το χώρο αποσκευών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!