Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τα ελαττώματα που σε κάνουν πιο γοητευτικό
[In2life]: Τα ελαττώματα που σε κάνουν πιο γοητευτικό

[In2life]: Τα ελαττώματα που σε κάνουν πιο γοητευτικό

Αυτά που θεωρείς τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου είναι ακριβώς αυτά που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά σου. Δε μας πιστεύεις; Ρίξε μια ματιά.

Παθαίνεις εύκολα εμμονές
Ναι εντάξει, υγιές χαρακτηριστικό μπορεί να μην το λες (κυρίως γιατί η εμμονική σου προσωπικότητα μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε εθισμούς πάσης φύσης) αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι υπερβολικά παθιασμένοι άνθρωποι είναι γοητευτικοί. Αν μιλάς για κάτι και τα μάτια σου λάμπουν, αν η γνώση σου γύρω από το αντικείμενο είναι αστείρευτη, μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι, αλλά οι άνθρωποι που σε ακούν σε ερωτεύονται. Γιατί νομίζεις ότι είναι τόσο δημοφιλείς χαρακτήρες οι νέρντουλες στις ταινίες;
Στηρίζεσαι στη βοήθεια άλλων ανθρώπων
Πολλοί από εμάς διστάζουμε να ζητήσουμε βοήθεια, γιατί το θεωρούμε ένδειξη αδυναμίας. Στην πραγματικότητα, όμως, το να συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, και να το παραδέχεσαι, δείχνει ακριβώς το αντίθετο για τον χαρακτήρα σου. Το να μην φοβάσαι να δείξεις ευάλωτος –ή έστω όχι παντοδύναμος− είναι η μέγιστη ένδειξη αυτοπεποίθησης. Κι αυτό είναι ένα από τα πιο ερωτεύσιμα στοιχεία στον χαρακτήρα σου.
Είσαι λιγάκι κουτσομπόλης
Ας το παραδεχτούμε –όλοι είμαστε. Ακριβώς γι’ αυτό είναι καθησυχαστικό να αναγνωρίζουμε την αδυναμία μας και σε άλλους ανθρώπους. Και επίσης, το κουτσομπολιό όταν γίνεται με μέτρο και στο κατάλληλο περιβάλλον (και χωρίς κακή πρόθεση, θεωρούμε πως είναι αυτονόητο, αλλά ας το επισημάνουμε καλού κακού) είναι ένας άμεσος τρόπος να έρθεις κοντά με όποιον το μοιράζεσαι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!