Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Δωρεάν ισπανικό σινεμά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
[In2life]: Δωρεάν ισπανικό σινεμά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

[In2life]: Δωρεάν ισπανικό σινεμά στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Πέντε ταινίες έρχονται… από την Ισπανία με αγάπη στο Κολωνάκι τις Δευτέρες του Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο και ελληνικούς υπότιτλους.

To Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα και η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζουν τον Κύκλο Σύγχρονου Ισπανικού Κινηματογράφου 2019. Οι προβολές πραγματοποιούνται την Δευτέρα 4, 11, 18, 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα). Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους.
Ο Κύκλος Σύγχρονου Ισπανικού Κινηματογράφου 2019, που παρουσιάζεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση για τέταρτη συνεχή χρονιά, περιλαμβάνει τρεις ταινίες μυθοπλασίας και δυο ντοκυμαντέρ. Πρόκειται για πέντε πολύ ανόμοιες ταινίες, χαρακτηριστικό πλέον του προγράμματος, που εκπροσωπούν τις διαφορετικές συνιστώσες και τις ποικίλες θεματικές ανησυχίες του ισπανικού κινηματογράφου.
Αναλυτικά:
Δευτέρα 4/11: Julia Ist (2017), της Elena Martín.
Διάρκεια: 90΄. Κατάλληλη για άνω των 12 ετών.
Η Χούλια αποφασίζει να πραγματοποιήσει το Erasmus της στο Βερολίνο. Η πόλη θα της δώσει ένα πιο παγωμένο καλωσόρισμα από το αναμενόμενο και αναγκάζεται να ζυγίσει την πραγματικότητα με τις προσδοκίες της.
Δευτέρα 11/11: Οι υπόλοιπες μέρες (2017), του Carlos Agulló.
Ντοκυμαντέρ. Διάρκεια: 90΄. Κατάλληλη για άνω των 12 ετών.
Ο αγώνας για τη ζωή είναι αναπόφευκτα στο τέλος, χαμένος. Το έργο του Δρ. Pablo Iglesias, Ιατρού της Παρηγορητικής Φροντίδας, ξεπερνά το θάνατο και εστιάζει στην ποιότητα ζωής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!