Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ν. Φίλιππα
[In2life]: Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ν. Φίλιππα

[In2life]: Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ν. Φίλιππα

Ο καθηγητής Ν. Φίλιππας παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, για παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται την 31η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, σε ανάμνηση της ίδρυσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων στο Μιλάνο, στις 31 Οκτωβρίου 1924.

Με αφορμή την συγκεκριμένη μέρα, το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού παρουσιάζει το νέο βιβλίο του Προέδρου και Ιδρυτή του Ινστιτούτου, καθηγητή Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, κου Νικολάου Δ. Φίλιππα, με τίτλο «Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα», το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, για παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών.

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 16.00 στην αίθουσα Ν.212-214 του κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Ελλάδος (Πανεπιστημίου 21, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν :
* η Κα Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτής Α Αθηνών
* ο Καθηγητής Άγγελος Κόττιος, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιά
* ο Κος Ιωάννης Καντώρος, CEO Ομίλου INTERAMERICAN
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας. Την συζήτηση θα διευθύνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κος Γ. Ευγενίδης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μέσα από το πλούσιο σε έννοιες και περιεχόμενο κείμενο, αλλά και διαδραστικές ασκήσεις, σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα και άλλα ευχάριστα παιχνίδια, ο συγγραφέας θέτει τις βάσεις για την δημιουργία μιας γενιάς χρηματοοικονομικά ενήμερων και υπεύθυνων πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!