Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Οι άνθρωποι που κερατώνουν πιο συχνά
[In2life]: Οι άνθρωποι που κερατώνουν πιο συχνά

[In2life]: Οι άνθρωποι που κερατώνουν πιο συχνά

Οι έρευνες έγιναν. Τα πορίσματα βγήκαν. Και εμείς σας τα παρουσιάζουμε (άρα δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη).

Όλοι μας το έχουμε αναρωτηθεί, αλλά δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να το συζητήσεις. Επειδή σίγουρα θα παρεξηγηθεί πολύς κόσμος. Το θέμα της απιστίας δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι καυτό, και τέτοιες λίστες ποτέ δεν θα σταματήσουν να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Αυτή, λοιπόν, είναι μια λίστα με τους ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να απιστήσουν, βασισμένη σε στοιχεία που συλλέχθηκαν από την συντακτική ομάδα του site YourTango.
Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν πάρα πολύ τα social media
Ξέρετε για ποιους λέμε. Όχι για τους απλούς χρήστες. Μιλάμε για τα άτομα που δεν σταματούν ποτέ να ταΐζουν τα δεδομένα τους στην τεράστια, δαιμονική μηχανή που λέγεται ίντερνετ. Φαίνεται πως αυτά τα άτομα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην σχέση τους, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένα τα ποσοστά απιστίας, αλλά και χωρισμών.
Οι άνδρες που η ηλικία τους τελειώνει σε 9
Ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει και τις σχέσεις της τρίτης δημοτικού, συγγνώμη που το μαθαίνεις από εμάς. Εντάξει, πλάκα κάνουμε. Σύμφωνα, όμως, με τα στοιχεία του site παράνομων γνωριμιών Ashley Madison, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανδρών που είχαν φτιάξει προφίλ ήταν 29, 39, 49 ή 59.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!