Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Αμφίβολο το μέλλον της Φρανκφούρτης
[In2life]: Αμφίβολο το μέλλον της Φρανκφούρτης

[In2life]: Αμφίβολο το μέλλον της Φρανκφούρτης

Σε οριακό σημείο φαίνεται ότι βρίσκεται πια το άλλοτε μεγαλοπρεπές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αποστολή στη Φρανκφούρτη
Το μέλλον της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης με τη σημερινή της μορφή είναι αμφίβολο, μετά την φετινή άρνηση μεγάλου αριθμού αυτοκινητοβιομηχανιών να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση.
Για πρώτη φορά η λίστα των απουσιών είναι μεγαλύτερη από την λίστα των συμμετοχών.
Αναλυτικά απουσιάζουν οι μάρκες: Toyota, Nissan, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Suzuki Peugeot, Citroen, DS, Volvo, Kia, Fiat, Chrysler, Jeep, Alfa Romeo, Abarth, Ferrari, Rolls – Royce, Aston Martin, Alpine, Tesla, Infiniti, GM Chevrolet και Cadillac.
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που επέκριναν τη σημερινή μορφή της έκθεσης αποφάσισαν να μην επενδύσουν στη γερμανική έκθεση και να αξιοποιήσουν τα σχετικά κονδύλια σε άλλες ενέργειες για την προβολή των νέων μοντέλων τους και της τεχνολογίας.
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες συζητούν μια νέα ιδέα που θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις έννοιες της κινητικότητας, παρά στα νέα αυτοκίνητα, ανέφερε η εφημερίδα Handelsblatt. Οι νέες ενέργειες προβολής της κινητικότητας θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε διάφορες γερμανικές πόλεις, για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, αναφέρει η εφημερίδα.
Ένα ακόμη ανησυχητικό στοιχείο για το μέλλον της έκθεσης είναι οι μειωμένες δαπάνες των εταιρειών αυτοκινήτων που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση.
Η BMW, μείωσε τον χώρο που νοικιάζει στην έκθεση και περιόρισε τον προϋπολογισμό των εξόδων της κατά σχεδόν τα δύο τρίτα. Σε σχέση με την έκθεση που έγινε το 2017.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!