Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Αυτό το αυτοκίνητο να αγοράσεις αν έχεις 2 εκατ. δολάρια!
[In2life]: Αυτό το αυτοκίνητο να αγοράσεις αν έχεις 2 εκατ. δολάρια!

[In2life]: Αυτό το αυτοκίνητο να αγοράσεις αν έχεις 2 εκατ. δολάρια!

Η νέα Evija είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής της Lotus και κοστίζει… μόλις 2 εκατ. δολάρια.

Την ώρα που εμείς μετράμε τα ευρώ που έχουμε στη τσέπη μας, για να πάμε διακοπές στο πιο προσιτό μέρος, κάποιοι δίνουν παραγγελία για τη νέα Lotus Evija.
Το πιο καινούργιο αμιγώς ηλεκτρικό hypercar, κοστίζει 2 εκατ. δολάρια και υπόσχεται ότι θα εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες του κάτοχου του. Αυτές είναι δυο από τις όψεις της ζωής μας και το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε στους 130 τυχερούς ιδιοκτήτες του καταπληκτικού αυτοκινήτου να το ευχαριστηθούν. Αν θέλουν ένα καλό συνοδηγό που λατρεύει το αυτοκίνητο ξέρουν που θα μας βρουν. Η προκαταβολή καθορίσθηκε στα 200.000 δολάρια.

Η Lotus Evija, είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ. Η υλοποίηση του προγράμματος έγινε με την αμέριστη οικονομική βοήθεια του κινεζικού ομίλου Gelly. Η Lotus, ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του κινεζικού ομίλου, που έχει πολλές δραστηριότητες στον κλάδο του αυτοκινήτου. Κατέχει την Volvo, το υψηλότερο ποσοστό στην Daimler, προσπάθησε να εξαγοράσει την Fiat και συνεχίζει να αναζητά ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.
Το Evija είναι μακράν το πιο ισχυρό και ακριβότερο αυτοκίνητο που παράγεται από τη Lotus, η οποία είναι γνωστή για τα ελαφριά, σπορ αυτοκίνητα όπως το Elise, που ανταγωνίζονται τα μοντέλα της Porsche.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!