Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In2life]: Με αυτήν την εφαρμογή, κάνεις στους φίλους σου κοπλιμέντα
[In2life]: Με αυτήν την εφαρμογή, κάνεις στους φίλους σου κοπλιμέντα

[In2life]: Με αυτήν την εφαρμογή, κάνεις στους φίλους σου κοπλιμέντα

Μια εφαρμογή που ενθαρρύνει τα παιδιά να είναι ευγενικά απέναντι στους φίλους τους, ανήκει πλέον στον κολοσσό των social media.

To ακρωνύμιο “TBH” (To be honest= για να είμαι ειλικρινής) δανείζεται μια νέα εφαρμογή , η οποία έχει εκτοξευθεί στην κορυφή του app store και πρόσφατα αγοράστηκε από το Facebook αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα downloads της.
Η εφαρμογή ενθαρρύνει τους χρήστες να απαντήσουν ανώνυμα σε ερωτήσεις για τους φίλους τους, οι οποίοι ύστερα παραλαμβάνουν τα αποτελέσματα του “γκάλοπ” με τη μορφή φιλοφρονήσεων.
Οι προγραμματιστές της εφαρμογής αναφέρουν πως “ήθελαν να φτιάξουν μια κοινότητα η οποία θα μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο χαρούμενοι και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας”.
Στην ιστοσελίδα της εφαρμογής μάλιστα αναφέρεται πως “ενώ την τελευταία δεκατία το Ίντερνετ εστίασε στην ανοιχτή επικοινωνία, το επόμενο ορόσημο θα αφορά τις συναισθηματικές ανάγκες των ανθρώπων. Όταν συναντηθήκαμε με τους υπευθύνους του Facebook, συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε αρκετές κοινές αξίες αναφορικά με την επικοινωνία των χρηστών μέσα από θετικές αλληλεπιδράσεις”.
Μετά την αγορά του ΤΒΗ το Facebook έχει τώρα στην κατοχή του τη δεύτερη, την τρίτη, την πέμπτη και την έκτη από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές του αμερικανικού App Store.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!