Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Αυτά που θα σου κρύψει ο σύντροφός σου
[In2life]: Αυτά που θα σου κρύψει ο σύντροφός σου

[In2life]: Αυτά που θα σου κρύψει ο σύντροφός σου

Όπως και το ιστορικό του browser, έτσι και το παρελθόν μπορεί εύκολα ο σύντροφός σου να σ’ το κρύψει.

Υπάρχει ένα τεράστιο ντιμπέητ από τις απαρχές της συγκροτημένης κοινωνίας όπως την ξέρουμε σήμερα: «είναι η απόκρυψη πληροφοριών ψέμα ή δεν είναι»; Οι θεωρητικές επιστήμες –τεχνικά- θα σου απαντήσουν ότι δεν είναι ψέμα, το είπες και μόνος, είναι απόκρυψη πληροφοριών. Οι θετικές θα σου πουν «έστω ότι είναι ψέμα, το ψέμα είναι πληροφορία, άρα η υπόθεση είναι λανθασμένη».
Ο σκοπός αυτής της ανάλυσης ήταν για να σου δείξουμε ότι από όποια πλευρά κι αν το δεις, το να σου κρύψει ο σύντροφός σου κάτι για το παρελθόν του, δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Εντάξει, εκτός κι αν είχε παραβεί τον ποινικό κώδικα.
Αν έχει κάνει κάτι παράνομο
Μην πάει το μυαλό σου σε κάποιο διπλοπαρκάρισμα ή προσπέραση από τα δεξιά. Κάποια μεγαλύτερη καφρίλα θα σου κρύψει. Είτε αν τον πιάσανε με «ναρκωτικά που δεν είναι δικά του, αλλά ενός φίλου του», είτε αν τον/ην πήγαν στο κρατητήριο για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το μάθεις, αυτός είναι σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι μετά από δύο-τρεις κανάτες κρασί. Η τελευταία πρόταση δεν αποτελεί προτροπή.
Τι έκανε στα φοιτητικά του χρόνια
Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα ευτράπελα στη ζωή μας συμβαίνουν στα φοιτητικά μας χρόνια. Αν μη τι άλλο, είναι εκείνη η περίοδος που η μάνα αποχωρίζεται το παιδί και το παιδί αποχωρίζεται τις προστατευτικές της φτερούγες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!