Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Αυτά που δε θα κάνει κάποιος/α που αξίζει τον χρόνο σου
[In2life]: Αυτά που δε θα κάνει κάποιος/α που αξίζει τον χρόνο σου

[In2life]: Αυτά που δε θα κάνει κάποιος/α που αξίζει τον χρόνο σου

Κανείς δεν είναι τέλειος, αν βρίσκεσαι όμως σε σχέση, είτε άγουρη, είτε ώριμη, υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που θεωρούνται απαγορευτικές. Ορισμένες φορές είναι καλό να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ποιες είναι αυτές οι συμπεριφορές, οι οποίες κατά βάση σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πράγματι σε θέλει στη ζωή του/ης.
Δε θα αφήσει το μήνυμά σου διαβασμένο
Ναι μερικές φορές μπορεί να διαβάσει το μήνυμά σου ενώ είναι απασχολημένος/η και να ξεχάσει πραγματικά να σου απαντήσει. Ωστόσο αυτό είναι λογικό να συμβεί μία-δύο φορές. Γενικά, δεν είναι άθλος να στείλει ένα μήνυμα.
Δε θα αγνοήσει αυτά που λες
Δεν θα τον βάλουμε στη γωνία με το ένα πόδι όρθιο επειδή ξέχασε ποια είναι η αγαπημένη σου κολόνια. Θα τον/η βάλουμε όμως όταν ξεχνάει ότι ενίοτε υποφέρεις από ημικρανία για παράδειγμα. Ή ότι φοβάσαι τις κατσαρίδες.
Δε θα αποφύγει τις πιο προσωπικές ερωτήσεις
Όταν έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον, σημαίνει ότι ρίχνεις τα τείχη που εμποδίζουν την ουσιαστική σας επικοινωνία και ανοίγεσαι πραγματικά. Όταν κάνεις ερωτήσεις για τα παιδικά του/ης χρόνια ή για την/ον πρώην του, κανονικά δεν θα έπρεπε να διστάζει να το συζητήσετε. Εφόσον αλλάζει κουβέντα, δεν είναι και πρόθυμος/η να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες για εκείνον/η –δηλαδή δε θέλει από εσένα κάτι σοβαρό.
Δε θα περιστρέφονται όλα γύρω του
Σε μία ισότιμη σχέση, δεν παίρνει ένας από τους δύο όλες τις αποφάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!