Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Αυτά που θα ήθελε ένας ντροπαλός άντρας να ξέρεις
[In2life]: Αυτά που θα ήθελε ένας ντροπαλός άντρας να ξέρεις

[In2life]: Αυτά που θα ήθελε ένας ντροπαλός άντρας να ξέρεις

Εάν πιστεύεις ότι οι ντροπαλοί άντρες δεν έχουν κάτι να πουν, πλανάσαι. Απλά πρέπει να μπεις τη διαδικασία να το ανακαλύψεις.

Συνήθως στις γυναίκες αρέσουν οι εξωστρεφείς, πιο αλέγροι τύποι. Η ομορφιά όμως κρύβεται στους ντροπαλούς άντρες· σε αυτούς που σου ανοίγονται σιγά-σιγά. Σε αυτούς που έχουν πράγματα να πουν, αλλά δε θα το κάνουν για να καυχηθούν.
Πράγματι, είναι πολύ όμορφο να ανακαλύπτεις έναν άνθρωπο χωρίς να σου αποκαλύπτει τα πάντα από την αρχή. Ωραία και τα ανοιχτά βιβλία, αλλά δεν έχει γούστο να ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το στόρι.
Θα σε ακούσει ό,τι κι αν γίνει
Θα είναι εκεί για εσένα όποτε το ζητήσεις. Θα αφουγκραστεί τον πόνο σου. Δεν του αρέσει να μιλά πολύ, ούτε να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Δε σκέφτεται τι θα σου απαντήσει και πώς θα βγει από πάνω. Όλα αυτόν τον καθιστούν τον τέλειο ακροατή, τον τέλειο σύντροφο που θα δε θα ενδιαφέρεται μόνο για πάρτη του, αλλά και γι’ αυτά που έχεις να του πεις.
Θυμάται τα πάντα…
Το γεγονός ότι είναι πάντα εκεί για να ακούσει αυτά που λες, τον βοηθά να θυμηθεί τα περισσότερα από αυτά που του λες. Κάποιοι ακούν αλλά δε δίνουν τη δέουσα προσοχή. Ένας ντροπαλός και κατ’ επέκταση εσωστρεφής άνθρωπος επειδή δεν κάνει «θόρυβο» παρατηρεί αυτά που συμβαίνουν γύρω του και δίνει την αμέριστη προσοχή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!