Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Αυτά που μετανιώνεις μετά το τέλος μιας σχέσης
[In2life]: Αυτά που μετανιώνεις μετά το τέλος μιας σχέσης

[In2life]: Αυτά που μετανιώνεις μετά το τέλος μιας σχέσης

Κάποιες φορές θέλεις να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να αλλάξεις κάποια πράγματα. Δυστυχώς, η χρονομηχανή δεν έχει εφευρεθεί, αλλά μπορείς να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Μία σχετικά μεγάλη σχέση θα αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή σου. Το πρόγραμμά σου, τον ελεύθερο σου χρόνο, ακόμη και τις προτεραιότητές σου. Μοιραία όταν μία τέτοια σχέση λήγει και κάνεις τον απολογισμό σου, θα σκεφτείς τι μπορούσες να κάνεις διαφορετικά ή και τι δεν έκανες ώστε να δουλέψει αυτή η σχέση. Δύσκολα θα αποφύγεις αυτούς τους προβληματισμούς, αλλά μην ανησυχείς, κάποιοι από αυτούς είναι συνηθισμένοι και δεν είσαι ο μόνος.
Δεν έβαλες όρια
Ίσως είναι ένα από τα πιο κλασικά λάθη που κάνουμε σε μία σχέση. Κάτι ο φόβος μην μας απορρίψουν, κάτι η ανάγκη να αποφύγουμε διενέξεις, μας οδηγεί στην απόφαση να μην εκφράσουμε αυτά που μας δυσανασχετούν.
Και τελικά, μετά το τέλος της σχέσης συνειδητοποιείς ότι ήταν λάθος να μην μιλήσεις γι’ αυτά που σε ενοχλούν, αφήνοντας τα απλά να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Ίσα-ίσα σε μία σχέση που θέλεις να κρατήσεις καιρό επιδιώκεις να σε μάθει το άτομο με το οποίο σχετίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται – και τα κακά σου και τα καλά σου. Έτσι, με μία μικρή αντιπαράθεση της στιγμής –και αντιμετωπίζοντας πρόβλημα και σύντροφο “πρόσωπο με πρόσωπο”- σκέφτεσαι μετανιωμένος ότι τελικά μπορεί να είχαν αποφευχθεί τσακωμοί που οδήγησαν στον χωρισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!