Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 3 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Αυτά που δένουν τα ζευγάρια
[In2life]: Αυτά που δένουν τα ζευγάρια

[In2life]: Αυτά που δένουν τα ζευγάρια

Οι δοκιμασίες που καλούνται να περάσουν τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά λίγα από αυτά επιτυγχάνουν.

Θεωρητικά, οι περισσότερες ζευγαρο-δραστηριότητες είναι συνήθως και ευχάριστες. Αλίμονο αν αυτά που επέλεγες να κάνεις για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου ήταν βαρετά. Επειδή όμως εδώ πρέπει να ειπωθούν αλήθειες, η σκληρή αλήθεια είναι ότι τα πλάνα δεν πάνε πάντα κατ’ ευχή και τα σχέδια σας δεν έχουν πάντα την αναμενόμενη έκβαση.
Έτσι κι αλλιώς, το ήξερες αυτό από την αρχή, πήρες το ρίσκο σου. Αυτό συμβαίνει όταν δοκιμάζεις να κάνεις κάτι καινούριο. Το θέμα δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι, έτσι δεν είναι; Λόγου χάρη, κανείς δεν σου υποσχέθηκε ότι θα περάσετε τέλεια κατασκευάζοντας origami, μπορεί να βριστείτε. Βλέποντας και κάνοντας. Αλλά, κάτι τέτοιοι μικρές καθημερινές δοκιμασίες μαρτυράνε αν αυτή η σχέση θα αντέξει στο χρόνο και τελικά το ζευγάρι θα βγει πιο δεμένο μέσα από αυτό.
Ίσως η πρώτη δοκιμασία που καλείται να περάσει ένα ζευγάρι, είναι αυτή όπου κάνει το πρώτο του ταξίδι, κατά προτίμηση στο εξωτερικό. Πώς μπορεί ένα ταξίδι στο εξωτερικό να αποβεί μοιραίο για τη σχέση; Μπορεί και παραμπορεί.
Η δοκιμασία ξεκινάει από τον σχεδιασμό του ταξιδιού. Πού θα ταξιδέψετε; Πού θα μείνετε; Πόσο θα κάτσετε; Ποια αξιοθέατα θα επισκεφθείτε; Θα φτιάξετε πρόγραμμα από πριν ή θα οργανωθείτε εκεί; Όλες αυτές τις αποφάσεις καλείται ένα ζευγάρι να τις πάρει από κοινού, με αμφίβολες συνέπειες για την ίδια τη σχέση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!