Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Αυτά που απαγορεύονται σε έναν τσακωμό
[In2life]: Αυτά που απαγορεύονται σε έναν τσακωμό

[In2life]: Αυτά που απαγορεύονται σε έναν τσακωμό

Έχεις μάθει να κρατάς την ψυχραιμία σου ή ενεργείς παρορμητικά και διαιωνίζεις το πρόβλημα;

Στην αρχή της σχέσης θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τους τσακωμούς. Με τους μήνες όμως να περνούν ανακαλύπτεις ότι όχι μόνο δεν μπορείς να τους αποφύγεις, αλλά ότι είναι και ζωτικής σημασίας για τη σχέση, αρκεί να γίνονται με τον σωστό τρόπο. Και για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να ακολουθήσεις κάποιους αδιαπραγμάτευτους κανόνες.
Κανόνας 1ος: Δεν τσακωνόμαστε σε δημόσιο χώρο
Ο πρώτος και ίσως πιο σημαντικός κανόνας είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις κοινό για να μαλώσεις με τον σύντροφό σου. Πρώτον, εκθέτεις και τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο, μονάχα επειδή δεν μπορούσες να περιμένεις λίγο ώστε να πεις αυτό που σε προβλημάτισε. Δεύτερον, φέρνεις σε άβολη θέση το κοινό που σε παρακολουθεί, είτε είναι φίλοι, είτε οικογένεια, είτε άγνωστοι. Τρίτον, αν το κοινό σου είναι κατά βάση άγνωστοι, είναι πολύ πιθανό να γίνει ο τσακωμός σας viral.
Δε θα καταφέρεις ποτέ να λύσεις το πρόβλημά σου σε δημόσιο χώρο και η αμηχανία απλώς θα το διαιωνίσει. Κάνε υπομονή μέχρι να πάτε σπίτι ή να βρεθείτε μόνοι σας και ίσως, αφού θα έχουν φύγει τα πρώτα νεύρα, να καταφέρεις να γίνεις πιο κατανοητός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!