Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: 8 μουσικά ντοκιμαντέρ που πρέπει να δεις online
[In2life]: 8 μουσικά ντοκιμαντέρ που πρέπει να δεις online

[In2life]: 8 μουσικά ντοκιμαντέρ που πρέπει να δεις online

Εμβληματικές προσωπικότητες της μουσικής του σήμερα και του χθες, μουσικά είδη και άφθονο αρχειακό υλικό σε οκτώ ντοκιμαντέρ ελεύθερα και ωραία.

Είναι ωραία η μουσική. Και πραγματικά απορούμε με όσους δεν ακούν συστηματικά και δηλώνουν «περιστασιακοί» λάτρεις της. Για τους φαν, η μουσική είναι ιδέα και τα μουσικά ντοκιμαντέρ αφορμές για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να έρθουν αντιμέτωποι με άγνωστες πτυχές της ζωής των μουσικών.
Οκτώ τέτοια μουσικά ντοκιμαντέρ βρήκαμε να κυκλοφορούν στο Youtube και σας προτείνουμε να τα δείτε. Κι ας μην τα κατεβάσουν.
Cracked Actor (1975)
Σε παραγωγή του BBC, το ντοκιμαντέρ δείχνει την καθημερινότητα του μακαρίτη David Bowie μετά το αμερικάνικο τουρ για το Diamond Dogs. Καθημερινότητα η οποία περιλάμβανε γενναίες δόσεις κοκαΐνης.
Motörhead: The Guts and the Glory (2010)
Μην περιμένετε εντυπωσιακή σκηνοθεσία σε αυτή τη συρραφή συνεντεύξεων από μέλη της μπάντας. Περιμένετε όμως ένα άκρως ενδιαφέρον χρονικό των θρυλικών Motorhead, με άφθονες ατάκες από τον μακαρίτη Lemmy και την υπόλοιπη μπάντα.
The History of Rock ‘N’ Roll (1995)
Σε παραγωγή του PBS το μουσικό αυτό ντοκιμαντέρ καταγράφει λεπτομερειακά και χρονολογικά την ιστορία του ροκ εν ρολ σε δέκα επεισόδια. Το παρακάτω βίντεο είναι το πρώτο εξ αυτών, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και τα επόμενα από την playlist.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!