Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: 5 τρόποι να βελτιώσεις τον εαυτό σου, ώστε να βελτιωθεί και η σχέση
[In2life]: 5 τρόποι να βελτιώσεις τον εαυτό σου, ώστε να βελτιωθεί και η σχέση

[In2life]: 5 τρόποι να βελτιώσεις τον εαυτό σου, ώστε να βελτιωθεί και η σχέση

Για να μας αγαπήσει κάποιος, πρέπει εμείς πρώτα να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Κι υπάρχουν 5 τρόποι να το κάνουμε.

Έχεις ακούσει αυτούς που λένε ότι για να κάνεις μία υγιή σχέση πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου; Δεν έχουν κι άδικο. Ένας άνθρωπος από μόνος του δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει κι εσύ να θέλεις. Κι όσο είσαι εσύ ευτυχισμένος, βάζοντας τα όριά σου, τότε και η σχέση θα είναι υγιής.
Μην εξαρτάσαι
Σε κανέναν δεν αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν την τάση να προσκολλώνται στους συντρόφους τους. Όσο εσύ κάθεσαι πάνω από το τηλέφωνό σου, περιμένοντας στωικά ένα μήνυμα ή έστω ένα τηλεφώνημα, γίνεσαι το σαράκι που τρώει κάθε μέρα λίγο-λίγο τη σχέση σου.
Αν θέλεις να δεις τη σχέση να ανθίζει και μαζί της να ανθίζεις και εσύ, θα πρέπει να βάλεις χαλινάρια, σε αυτήν την πλευρά του εαυτού σου που θέλει, απλώς και μόνο από εγωισμό, να του στέλνει το ταίρι του μήνυμα κάθε –τουλάχιστον- μισή ώρα. Αν το έκανε αυτό, ίσως και να ξενέρωνες.
Η αυτοσυγκράτηση είναι μεγάλη αρετή κι αν τη δουλέψεις από νωρίς, μετά θα σου βγαίνει πηγαία. Ακόμη κι αν θέλεις πολύ να δεις τον σύντροφό σου, δώσε του το χρόνο που χρειάζεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!