Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: 4 φορές που είναι οκέι να εξαφανιστείς
[In2life]: 4 φορές που είναι οκέι να εξαφανιστείς

[In2life]: 4 φορές που είναι οκέι να εξαφανιστείς

Το ghosting το καλό ενέχει αδιαφορία και αποφασιστικότητα. Γι’ αυτό ακριβώς υπάρχουν τέσσερα ρεαλιστικά σενάρια στα οποία το ghosting επιβάλλεται.

Δεν συμπαθούμε καθόλου τους ανθρώπους που κάνουν ghosting. Φανερώνει δειλία και ανευθυνότητα· πόσο δύσκολο είναι να πεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι; Εκτός από ανευθυνότητα απέναντι στο ειδύλλιο, είναι ανευθυνότητα κι απέναντι στον εαυτό σου, δεν θα πάρεις ποτέ την ανακούφιση που σου δίνει η ξεκάθαρη αυτή στάση. Φεύγει ένα βάρος από πάνω σου –αυτό που ήθελες να πεις, το ξεστομίζεις και μάλιστα αυτό είναι το πρέπον. Γι’ αυτό δεν θα καταλάβουμε ποτέ τους ανθρώπους που κάνουν ghosting.
Βεβαίως, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Προφανώς και είναι οκέι να εξαφανιστείς εφόσον πέτυχες τον σύντροφό σου να ερωτοτροπεί με άλλο πρόσωπο. Προφανώς και είναι οκέι να εξαφανιστείς αν μάθεις ότι το ποινικό του μητρώο δεν είναι και τόσο λευκό. Αυτές όμως είναι ακραίες περιπτώσεις και δεν χρήζουν εξήγησης. Υπάρχουν και πιο light καταστάσεις στις οποίες το ghosting δικαιολογείται.
Επικοινωνεί τις μεγάλες ώρες
Αν κάποιος επικοινωνεί τις μεγάλες ώρες, είτε αυτό είναι το ωράριο εργασίας του, είτε το μόνο που θέλει είναι αγνό και τίμιο σεξ. Δεν είναι κακό να έχεις την εναλλακτική σου για τις ημέρες ξηρασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!