Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: 24 ερωτήσεις για να μη γίνει άβολο το πρώτο ραντεβού
[In2life]: 24 ερωτήσεις για να μη γίνει άβολο το πρώτο ραντεβού

[In2life]: 24 ερωτήσεις για να μη γίνει άβολο το πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι έτσι κι αλλιώς άβολο. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις αμήχανες παύσεις.

Τα πρώτο ραντεβού είναι σχεδόν πάντα άβολα. Κάποιος από τους δύο, ή και οι δύο, νιώθουν ότι πρέπει να γεμίσουν τη σιωπή. Τα πρώτα «μαργαριτάρια» ξεστομίζονται και γυρισμό δεν έχουν. Οι παύσεις είναι μεγάλες και τα χαμόγελα που αδίκως προσπαθούν να τις γεμίσουν, εξίσου αμήχανα.
Ίσως το πρόβλημα να μην είναι το ίδιο το ραντεβού, αλλά η βλάβη που παθαίνει εκείνη τη στιγμή και κολλάει σαν κινητό με ανοιχτές 7 εφαρμογές. Όπως και το smartphone, έτσι κι ο εγκέφαλος εκείνη τη στιγμή, επεξεργάζεται πολλές πληροφορίες και απορίες που του δημιουργούνται: «Να της/του αρέσει άραγε το ντύσιμό μου;», «Σκέψου κάτι ενδιαφέρον να πεις», «Κι αν αποτύχω παταγωδώς;», «Λες να έχει καταλάβει ότι έχω ιδρώσει;».
Οι λόγοι για να αγχωθείς είναι πολλοί -λογικό, να εντυπωσιάσεις θέλεις. Για να το πετύχεις αυτό, δεν αρκεί μόνο να έχεις χιούμορ ή έξι καλοσμιλεμένους πορσελάνινους κοιλιακούς, αλλά να έχεις σχηματίσει και μία γενική ιδέα για το άτομο που έχεις κληθεί να εντυπωσιάσεις. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται αστείο, για παράδειγμα, να σχολιάσεις πόσο άσχημη είναι η Ηγουμενίτσα, αλλά το ραντεβού σου μπορεί να έχει καταγωγή από την Ηγουμενίτσα και να είναι και τοπικιστής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!