Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: 100 τσιγγάνικα βιολιά στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
[In2life]: 100 τσιγγάνικα βιολιά στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

[In2life]: 100 τσιγγάνικα βιολιά στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει για μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας στις 7 Ιουνίου.

Η Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις. 100 δεξιοτέχνες μουσικοί (54 βιολιά, 10 βιόλες, 10 τσέλα, 10 κοντραμπάσα, 10 κλαρινέτα, 6 κύμβαλα) που αγαπήθηκαν από το παγκόσμιο κοινό θα μας παρασύρουν με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και την πηγαία ενέργεια τους, ως θεματοφύλακες της παράδοσης με τρόπο αδιαμφισβήτητο και ασύγκριτο σε όλο τον κόσμο. Η Αθήνα αποτελεί αγαπημένο προορισμό πια για την μοναδική αυτή ορχήστρα που τα τελευταία χρόνια επιλέγει την πόλη μας στις περιοδείες της. Έτσι ανανεώνουν την συνάντηση τους με το αθηναϊκό κοινό στις 7 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και στις 8 Ιουνίου 2019 στο κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας.
Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από τους Liszt, Bartok, Kodaly, Hubay, Erkel, Brahms, Tchaikovsky, Sarasate, Strauss, σύγχρονη αλλά και παραδοσιακή Ουγγρική και τσιγγάνικη μουσική. Η ομάδα των μουσικών που μας επισκέπτεται αποτελείται από τους καλύτερους μουσικούς της Ουγγαρίας.
Η πολυπληθής ορχήστρα έχει αποθεωθεί από όλο τον μουσικό κόσμο τα τελευταία χρόνια καθώς έχει παίξει στην Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Τσεχία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Μονακό, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία.
Κάθε τους εμφάνιση επηρεάζει το κοινό με τρόπο μοναδικό και φημίζονται για τα ευφάνταστα πολύχρωμα κοστούμια τους, τις παραδοσιακές ουγγρικές στολές και τα επίσημα ενδύματα τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!