Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: «Ξεχάστε την αφή, πείτε ό,τι χρειάζεστε στη Bixby», λέει η Samsung
[In]: «Ξεχάστε την αφή, πείτε ό,τι χρειάζεστε στη Bixby», λέει η Samsung

[In]: «Ξεχάστε την αφή, πείτε ό,τι χρειάζεστε στη Bixby», λέει η Samsung

H Samsung Electronics θα επιχειρήσει να αλλάξει τον τρόπο που χειριζόμαστε όλες τις ηλεκτρονικές, δικτυωμένες συσκευές μας, αναθέτοντας καθήκοντα ψηφιακού βοηθού στη Bixby. Βασισμένη στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η Bixby υπόσχεται ότι θα καταλαβαίνει όταν τις μιλούν σε φυσική γλώσσα, χωρίς σαφείς φωνητικές εντολές, εν μέσω της χρήσης οποιουδήποτε app για να διεκπεραιώσει όλα όσα έπρεπε να κάνει ο χρήστης αγγίζοντας την οθόνη.
  • Η πρώτη συσκευή ο χειρισμός της οποίας θα γίνεται με τη φωνή θα είναι το smartphone Samsung Galaxy S8 που παρουσιάζεται στις 29 Μαρτίου 2017.

H Bixby θα μπορεί να εκτελέσει με υπαγόρευση σε φυσική γλώσσα όλες τις εργασίες μιας εφαρμογής, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει σχετική υποστήριξη στο app (είναι όπως λέγεται “Bixby enabled” app), δηλαδή να κάνει οτιδήποτε θα μπορούσε να ζητήσει ο χρήστης εναλλακτικά αγγίζοντας την οθόνη.
Η Bixby θα παραμένει διαθέσιμη και θα γνωρίζει τη φάση στην οποία βρίσκεται η εκτέλεση μιας υποστηριζόμενης εφαρμογής, δεν θα χρειάζεται δηλαδή επανεκκίνηση της εφαρμογής. Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει να χειριστεί την εφαρμογή με άγγιγμα και να μεταβεί στο χειρισμό της με φωνητικές εντολές στη Bixby, να επιστρέψει στο touch και να συνεχίσει με τη φωνή, χωρίς να διακόπτεται η εφαρμογή ανάλογα με το επιλεγμένο τρόπο διεπαφής (touch ή φωνή).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!