Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [In]: «Ξέχασε» να αναφερθεί στον Σαββίδη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος

[In]: «Ξέχασε» να αναφερθεί στον Σαββίδη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ , ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στα επεισόδια της Τούμπας και στην εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.
Μόνο που ο «δικός μας», κατά δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπόρεσε ούτε να ψελλίσει το όνομα του μεγαλομετόχου της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Δεν βρήκε το… κουράγιο ούτε να πει σε ποιο γήπεδο έγιναν τα θλιβερά γεγονότα στα οποία αναφέρθηκε. Έγιναν στην Τούμπα; Μήπως έγιναν σε γήπεδο της Αγγλίας, της Ιταλίας ή της Ισπανίας; Προφανώς και δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Δεν ακούστηκε από το στόμα του Βαγγέλη Γραμμένου το όνομα Σαββίδης, δεν άκουσε κανείς από τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ποιος ήταν αυτός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας πάνω του όπλο.
Μόνο μια γενική τοποθέτηση, δηλαδή «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» για να φανεί ότι δεν παραμένει κρυμμένος. «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να δεσμευτεί εγγράφως στο κράτος με προτάσεις που θα αφορούν την ασφάλεια των γηπέδων. Θα δεσμευτούμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα καταθέσουμε τις προτάσεις στην ομοσπονδία. Θα τις μεταφέρουμε στον υφυπουργό αθλητισμού και αυτός θα κρίνει αν είναι προς την κατεύθυνση που ανέφερα προηγουμένως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!