Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Volvo V60 2018: Ο νέος συνεχιστής της σουηδικής παράδοσης πρακτικότητας
[In]: Volvo V60 2018: Ο νέος συνεχιστής της σουηδικής παράδοσης πρακτικότητας

[In]: Volvo V60 2018: Ο νέος συνεχιστής της σουηδικής παράδοσης πρακτικότητας

Η σουηδική φίρμα δίνει το πρώτο δείγμα γραφής της νέα γενιάς του V60 το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα παρουσιαστεί στις 21 Φεβρουαρίου 2018.
Επί του παρόντος, η Volvo δημοσιοποιεί ένα teaser video το οποίο αφού αποτυπώνει την μακρά και σημαντική παράδοση των Σουηδών στην κατηγορία των station wagon, αφήνει να διαφανούν ορισμένα στοιχεία και για τη νέα γενιά του V60.
Σύμφωνα με αυτά, το V60 θα υπακούσει στην ίδια αισθητική με τα νέα μοντέλα των σειρών 60 και 90 προβάλλοντας ένα κομψότερο χαρακτήρα χωρίς φυσικά να απεμπολεί την πρακτικότητά του.
Αντιστοίχως με τις σειρές 90 και 60 θα κινηθεί και σε τεχνολογικό επίπεδο καθώς το νέο V60 θα έχει ως αφετηρία την μεταβλητή αρχιτεκτονική της Volvo, SPA η οποία θα συνδυαστεί με δίλιτρους αποδοτικούς κινητήρες Drive E.
Από την γκάμα του νέου V60 δεν αναμένεται να λείψει και η plug-in υβριδική έκδοση η οποία κατά τις συνήθειες των Σουηδών θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ που θα ξεπεράσει τους 400 ίππους.
Παράλληλα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, οι Σουηδοί, όπως και με κάθε νέο τους μοντέλο αναμένεται, να προσθέσουν κάτι νεότερο στο εξοπλιστικό παλμαρέ έξυπνων τεχνολογιών του V60.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!