Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In]: Βίκυ Βολιώτη: Το «μπάχαλο» μάς βοηθά ορισμένες φορές να αναπνεύσουμε
[In]: Βίκυ Βολιώτη: Το «μπάχαλο» μάς βοηθά ορισμένες φορές να αναπνεύσουμε

[In]: Βίκυ Βολιώτη: Το «μπάχαλο» μάς βοηθά ορισμένες φορές να αναπνεύσουμε

Ένα πρόσωπο που με εντυπωσιακή άνεση μεταπηδά από την κωμωδία στο δράμα, από τον Αριστοφάνη στον Ευριπίδη και από τον κόσμο εκδίκησης του Αισχύλου στο βαθιά ανθρώπινο και συνάμα σκληρό κείμενο του Τρέισι Λετς. Η Βίκυ Βολιώτη υποδύεται μια από τις κόρες της τοξικής μητέρας του «Αυγούστου», ενός έργου βραβευμένου με Πούλιτζερ που έχει χαρακτηριστεί γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας.
Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο Θέατρο Δημήτρης Χορν με μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών όπως οι Θέμις Μπαζάκα και Μαρία Πρωτόπαππα να συνθέτουν την πρωταγωνιστική ομάδα.
«Παρακολουθώντας κανείς την παράσταση αναγνωρίζει στοιχεία της δικής του οικογένειας, όχι όμως σε τέτοιο υπερθετικό βαθμό», δηλώνει η κ. Βολιώτη στη συνέντευξή της στο in.gr εξηγώντας πώς ο δημιουργός αντιμετωπίζει με τρυφερότητα τα προβλήματα μιας δυσλειτουργικής οικογένειας.
Για ζητήματα που δεν κοιτούν κοινωνικοοικονομική κατάσταση, για ζητήματα που δεν χάνουν τη σημασία τους στις αλλαγές των καιρών, μιλά η ηθοποιός αναφερόμενη στα γνωρίσματα της ελληνικής οικογένειας. Χαρακτηρίζει, ωστόσο, υπερβολικές τις θέσεις ορισμένων που παρουσιάζουν τις οικογένειες χωρών της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης άκαμπτες όσον αφορά στην οικονομική υποστήριξη των παιδιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!