Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Βενιζέλος: Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς
[In]: Βενιζέλος: Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς

[In]: Βενιζέλος: Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς

Αθήνα
«Κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς, πάνω στους οποίους θεμελιώνεται το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία» δήλωσε στην Βουλή ο πρώην πρόεδρος του ΠAΣOΚ, Ευ. Βενιζέλος, εγείροντας μείζον θέμα «θεσμικής εκτροπής».
Όπως τόνισε, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, «το μείζον θέμα θεσμικής εκτροπής είναι αυτό που συμβαίνει στη Δικαιοσύνη με τη συστηματική προσπάθεια άσκησης εκβιασμών και με την οργανωμένη επιχείρηση απαξίωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας με ευθύνη της κυβέρνησης και μικρού τμήματος της ηγεσίας της Δικαιοσύνης που εσωτερικεύει τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης».
Μιλώντας κατά την συζήτηση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το Ελληνικό Ίδρυμα και Καινοτομίας στο οποίο είχε ενταχθεί η τροπολογία Παππά για το κλείσιμο των μη αδειοδοτημένων καναλιών, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει «υπαρξιακό πρόβλημα» και καταβάλλει μια «γιγαντιαία απεγνωσμένη προσπάθεια υπονόμευσης και ευτελισμού της Δικαιοσύνης».
Όπως είπε, το θέμα των τηλεοπτικών αδειών έχει μετατραπεί «σε πρόβλημα Δικαιοσύνης με μεθόδους παρακράτους, με στοχοποίηση δικαστών και παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που δεν γίνονται σε κανένα δημοκρατικό κράτος».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!