Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Στο Καστελόριζο η Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων
[In]: Στο Καστελόριζο η Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

[In]: Στο Καστελόριζο η Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων

Αθήνα
Σε μια κίνηση συμβολισμού εν μέσω των κλιμακούμενων τουρκικών προκλήσεων, τα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κλήθηκαν να μεταβούν τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, στο ακριτικό Καστελόριζο.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και ημέρες απηύθυνε σχετική πρόσκληση προς τα μέλη της Επιτροπής, στα οποία έκανε γνωστό ότι για τα θέματα Άμυνας θα ενημερωθούν στο Καστελόριζο.
Μάλιστα, η πρόσκληση εστάλη την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη στο Πεντάγωνο. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της Βουλής ο σχεδιασμός είναι τα μέλη της Επιτροπής που θα μεταβούν στο ακριτικό νησί να έχουν επαφές με τους τοπικούς φορείς και με την στρατιωτική διοίκηση Μεγίστης.

Πάντως, διατυπώνονται επιφυλάξεις από κόμματα και βουλευτές για το νόημα της κίνησης αυτής, ακριβώς λόγω της συγκυρίας, γι’ αυτό και δεν θα συμμετέχουν, όπως δηλώνουν, κάνοντας μάλιστα λόγο για «κινήσεις εντυπωσιασμού του κ. Καμμένου».

Βουλευτές της ΝΔ έλεγαν μάλιστα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, εφ’ όσον αποφασίσει να συμμετέχει στο ταξίδι αυτό, θα εκπροσωπηθεί συμβολικά από έναν βουλευτή της, ενώ άλλα κόμματα, όπως το ΚΚΕ ή το Ποτάμι δεν θα λάβουν μέρος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!