Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [In]: Στην Αθήνα το 12ο Ετήσιο Συνέδριο «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Καρδιολογία»
[In]: Στην Αθήνα το 12ο Ετήσιο Συνέδριο «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Καρδιολογία»

[In]: Στην Αθήνα το 12ο Ετήσιο Συνέδριο «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Καρδιολογία»

Αθήνα
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην Καρδιολογία θα συζητηθούν στο 12ο Ετήσιο συνέδριο «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Καρδιολογία» που θα διεξαχθεί 2-4 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα. Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας και τη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Αττικόν.
«Οι εξελίξεις στο χώρο της Καρδιολογίας είναι σημαντικές και η ανασκόπησή τους αποτελεί ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να εμβαπτισθούν στη σύγχρονη γνώση, ακούγοντας και συζητώντας με σημαντικούς καρδιολόγους, πολλοί από τους οποίους έχουν πρωτογενή εμπειρία στα θέματα που παρουσιάζουν. Το Συνέδριο παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους νέους και παλαιότερους καρδιολόγους, τους ειδικευόμενους στην Καρδιολογία, τους γενικούς ιατρούς και παθολόγους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα καρδιαγγειακά νοσήματα, αλλά και τους φοιτητές της Ιατρικής και τους νοσηλευτές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις της χρονιάς που ολοκληρώνεται, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για το 2017», εξηγεί ο Δρ Ιωάννης Λεκάκης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Αττικόν και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.
Σύμφωνα με τον Δρ Λεκάκη, στην Προληπτική Καρδιολογία δεσπόζουν οι εξελίξεις στην Λιπιδιολογία όπου η εισαγωγή στη θεραπευτική μίας νέας οικογένειας φαρμάκων, των αναστολέων της PCSK9, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης ασθενών οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στη συνήθη υπολιπιδαιμική αγωγή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!