Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Στη φυλακή ο 33χρονος Σέρβος με τα 135 κιλά κοκαΐνης
[In]: Στη φυλακή ο 33χρονος Σέρβος με τα 135 κιλά κοκαΐνης

[In]: Στη φυλακή ο 33χρονος Σέρβος με τα 135 κιλά κοκαΐνης

Στη φυλακή οδηγείται ο 33χρονος Σέρβος ο οποίος συνελήφθη προ ημερών στην περιοχή της Βάρκιζας με 135 κιλά κοκαΐνης.
Ο κατηγορούμενος έδωσε τυπική απολογία και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση τηρώντας το δικαίωμα της σιωπής. Σύμφωνα με τον υπερασπιστή του, ο ρόλος του ήταν περιφερειακός και αυτό – όπως είπε – «θα αποδειχθεί, όταν συλληφθεί ο άνθρωπος που νοίκιασε το σπίτι της Βάρκιζας».
Ο 33χρονος με καταγωγή από την Βοιβοντίνα – ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην εισαγωγή 135 κιλών κοκαΐνης από τη νότια Αμερική προς την Ελλάδα – είχε δηλώσει ότι έχει σπουδάσει οικονομικά στην Δανία και είχε έλθει το τελευταίο 20ήμερο στην Ελλάδα, φέρεται να είναι κεντρικό πρόσωπο στην εισαγωγή 135 κιλών κοκαΐνης από την νότια Αμερική προς την Ελλάδα.
Ο 33χρονος συνελήφθη σε κατοικία που είχε νοικιάσει στη Βάρκιζα, και, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο τμήμα των ναρκωτικών θα αποστελλόταν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ υπήρχε προηγούμενη διανομή ναρκωτικών και στην Ελλάδα.
Η εισαγωγή των 135 κιλών κοκαΐνης στην Ελλάδα, υπολογιζόμενης αξίας 5-6 εκατ. ευρώ, είναι από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!