Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Η SsangYong προσφέρει εγγυημένη τιμη επαναγοράς αυτοκινήτου για έως και πέντε χρόνια
[In]: Η SsangYong προσφέρει εγγυημένη τιμη επαναγοράς αυτοκινήτου για έως και πέντε χρόνια

[In]: Η SsangYong προσφέρει εγγυημένη τιμη επαναγοράς αυτοκινήτου για έως και πέντε χρόνια

Η SsangYong εγκαινιάζει στην ελληνική αγορά ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα επαναγοράς το οποίο εγγυάται εκ των προτέρων την τιμή επαναγοράς του αυτοκινήτου με ορίζοντα πενταετίας σε μια δεδομένη προσυμφωνηθείσα τιμή και χωρίς να αποτελεί προϋπόθεση η ανταλλαγή του με ένα νέο μοντέλο της Ssangyong.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα που ισχύει για τα Tivoli, XLV, Rexton W και Korando προβλέπει εγγυημένη τιμή επαναγοράς έως και 55 μήνες από την ημερομηνία της 1ης άδειας τους είτε πρόκειται για αγορά που πραγματοποιείται τοις μετρητοίς είτε με διακανονισμό.
Όταν δε παρέλθει το διάστημα των πέντε χρόνων ο πελάτης δεν υποχρεούται να ανταλλάξει το αυτοκίνητό του με καινούριο SsangYong, καθώς η επαναγορά γίνεται τοις μετρητοίς, με κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσού στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Με αυτόν τον τρόπο η SsangYong υπόσχεται στους ιδιοκτήτες ενός νέου της μοντέλου που θα πάρουν στα χέρια τους το «Συμβόλαιο Εγγυημένης Επαναγοράς», στο οποίο αναγράφονται με διαφάνεια και σαφήνεια οι συμφωνηθείσες τιμές επαναγοράς, να γνωρίζουν και να διασφαλίζουν εκ των προτέρων με ευνοϊκούς όρους την μεταπωλητική αξία για το αυτοκίνητό τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!