Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην Αττική
[In]: Σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην Αττική

[In]: Σπείρα διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην Αττική

Αθήνα
Περισσότερα από 150.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων διακίνησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής η σπείρα που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Ως μέλη της συνελήφθησαν σε Γλυφάδα και Άγιο Δημήτριο 34χρονος, 35χρονος και 62χρονος, όλοι Έλληνες.
Για τον εντοπισμό τους συστήθηκε ειδική ομάδα από την ΕΛ.ΑΣ., που αξιοποίησε πληροφορίες σχετικά με τη δράση εγκληματικής ομάδας που αποθηκεύει και διακινεί λαθραία τσιγάρων.
Στη διάρκεια των ερευνών ταυτοποιήθηκαν οι εν λόγω εμπλεκόμενοι και εντοπίστηκαν οι χώροι απόκρυψης και τα μέσα μεταφοράς των λαθραίων τσιγάρων.
Στο πλαίσιο επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος, σε υπαίθριο χώρο, κοντά σε λαϊκή αγορά στη Γλυφάδα, να κατέχει στο αυτοκίνητό του μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων, που σκόπευε να πουλήσει.
Παράλληλα, άλλο κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τον 34χρονο στον Άγιο Δημήτριο να βγαίνει από το σπίτι-καβάτζα των λαθραίων τσιγάρων και να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητά τους. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ο 34χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Κατά τη διαδικασία ελέγχου του, εντοπίστηκε και ο 62χρονος, να επιχειρεί να απομακρυνθεί με αυτοκίνητο από την ίδια περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!