Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Βιοηθικής
[In]: Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Βιοηθικής

[In]: Συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Βιοηθικής

Αθήνα
Το Ελληνικό Κλιμάκιο της Έδρας Βιοηθικής της UNESCO (Haifa) και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Τμήματος ΦΠΨ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, από κοινού συνέδριο στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιοηθικής.
Η Παγκόσμια Ημέρα Βιοηθικής εορτάζεται φέτος για πρώτη φορά σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού θεσπίσθηκε μόλις πέρυσι κατόπιν πρότασης της Έδρας Βιοηθικής της UNESCO προς την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Στην Έδρα Βιοηθικής της UNESCO η χώρα μας συμμετέχει με το Ελληνικό Κλιμάκιο που έχει ιδρυθεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με επικεφαλής τον Επίκουρο Καθηγητή Εφαρμοσμένης Ηθικής του ΕΚΠΑ Ευάγγελο Πρωτοπαπαδάκη.
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλόπουλου.
Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας στη διεύθυνση http://www.uoa.gr/fileadmin/user_upload/PDF-files/ekdilwseis/Ekdilwseis/2016/PagkosmiaHmeraVioithikis.pdf
Το συνέδριο αρχίζει στις 10:30 πμ και ολοκληρώνεται στις 15:00 μμ. Χώρος διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Άλκης Αργυριάδης, Κεντρικό Κτήριο ΕΚΠΑ
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!