Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Σύμφωνο Συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την «Αποστολή»
[In]: Σύμφωνο Συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την «Αποστολή»

[In]: Σύμφωνο Συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την «Αποστολή»

Αθήνα
Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» παρουσία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.
Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν κατά τη διάρκεια του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τον γενικό διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο Δήμτσα.
Σκοπός, η αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη στο σύνολο των δραστηριοτήτων για την παροχή κοινωνικής και ανθρωπιστικής βοήθειας και τον συντονισμό των δράσεων τους για την ανακούφιση χιλιάδων πολιτών, που λόγω της ανεργίας και της οικονομικής δυσχέρειας αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης.
Ανασφάλιστοι, άστεγοι, αδύναμες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πληθυσμού, θα βρουν την αναγκαία υποδομή, την εξειδικευμένη φροντίδα και την υπεύθυνη στήριξη μέσα από τη συνεργασία της Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) με την «Αποστολή».
Συγκεκριμένα η συνεργασία των φορέων θα περιλαμβάνει, ενδεικτικά, δράσεις όπως:
  • Τη συγκέντρωση, μέσω της ΚΕΔΕ, στοιχείων από τις κοινωνικές δομές των δήμων σχετικά με τον αριθμό των ατόμων και το είδος των αναγκών που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα (στέγαση, τροφή, ιατρική περίθαλψη, ψυχολογική στήριξη, κοινωνική φροντίδα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!