Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Τι ρώτησαν τον Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα
[In]: Τι ρώτησαν τον Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

[In]: Τι ρώτησαν τον Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Μολονότι εδώ και καιρό η χώρα μας δεν βρίσκεται στο επίκεντρο των – αρνητικών – εξελίξεων στην Ευρώπη η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τρίτη το βράδυ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στους ευρωβουλευτές άλλων χωρών.
Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ από το Στρασβούργο ο πρόεδρος της ΝΔ δέχτηκε…βροχή ερωτήσεων, γύρω στις 15, για ποικίλα θέματα και μάλιστα από ευρωβουλευτές πολλών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τι ήθελαν να μάθουν; Καταρχάς ρωτούσαν «πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα». Αρκετοί ήταν επίσης που ήθελαν να μάθουν περισσότερα πράγματα για το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Άλλωστε, στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε βασικά σημεία του προγράμματός του και οι ευρωβουλευτές ήθελαν να τους εξειδικεύσει κάποια θέματα. Για παράδειγμα – όπως σημειώνεται από τη ΝΔ – ρωτήθηκε τι προτίθεται να κάνει σε περίπτωση που αυξηθούν οι προσφυγικές οι ροές, ή στο ενδεχόμενο που η Τουρκία δεν τηρήσει την συμφωνία για το προσφυγικό. Αλλά και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που επιδιώκει για τη χώρα μας στην περιοχή των δυτικών Βαλκανίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!