Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [In]: Ρωσία: Έλεγχοι στο προεκλογικό επιτελείο του Αλεξέι Ναβάλνι
[In]: Ρωσία: Έλεγχοι στο προεκλογικό επιτελείο του Αλεξέι Ναβάλνι

[In]: Ρωσία: Έλεγχοι στο προεκλογικό επιτελείο του Αλεξέι Ναβάλνι

Το ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης θα πραγματοποιήσει ελέγχους που σχετίζονται με την δραστηριότητα του ιδρύματος «Πέμπτη εποχή του έτους» μέσω του οποίου διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία του ηγέτη της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.
Στους έκτακτους αυτούς ελέγχους, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του επιτελείου της προεκλογικής εκστρατείας του Ναβάλνι, Λεονίντ Βολκόφ, ο οποίος ασκεί χρέη γενικού διευθυντή του ιδρύματος
Ο Βολκόφ δήλωσε ότι στο ίδρυμα εργάζονται επίσημα μέλη του προεκλογικού επιτελείου και στο ίδρυμα συνάπτονται τα συμβόλαια που αφορούν την ενοικίαση χώρων όπως και άλλες δραστηριότητες.
Ο Βολκόφ ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος την ειδοποίηση που έλαβε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, από την οποία συνάγεται σύμφωνα με τον ίδιο ότι θα πρέπει να αποστείλει στο υπουργείο δύο φορτηγά με έγγραφα τα οποία θα πρέπει να ελεγχθούν.
Το υπουργείο απαιτεί να παρουσιάσουν στοιχεία τα οποία αφορούν τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ίδρυμα, τα διαφημιστικά φυλλάδια και έντυπα που χρησιμοποιούνται στην προεκλογική εκστρατεία , όπως επίσης και στοιχεία για την εισφορές.
Σε περίπτωση που δεν σταλούν έγκαιρα και πλήρως τα στοιχεία που ζητά το υπουργείο Δικαιοσύνης, τότε θα επιβληθεί πρόστιμο στο ίδρυμα όπως αναφέρει η ειδοποίηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!