Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [In]: «Ψεύδεστε», «εσείς ψεύδεστε»: Βιτριόλι στο τελευταίο ντιμπέιτ στην Αυστρία
[In]: «Ψεύδεστε», «εσείς ψεύδεστε»: Βιτριόλι στο τελευταίο ντιμπέιτ στην Αυστρία

[In]: «Ψεύδεστε», «εσείς ψεύδεστε»: Βιτριόλι στο τελευταίο ντιμπέιτ στην Αυστρία

Βιέννη
Στην τελευταία τους τηλεοπτική αναμέτρηση πριν την κάλπη της Κυριακής, οι δύο διεκδικητές της αυστριακής προεδρίας έδωσαν μία από τις πικρόχολες στιγμές αυτής της (παρατραβηγμένης) εκστρατείας: Ο ανεξάρτητος Μπέλεν και ο ακροδεξιός Χόφερ αντάλλασσαν προσβολές και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για ψέματα, σε μία σύγκρουση που ταίριαζε στην πόλωση που έχει φέρει η κάλπη στην Αυστρία. Στήθος με στήθος εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις τους δύο υποψηφίους.
Η αυστριακή προεδρία θα έπρεπε είδε να είχε κριθεί εδώ και έξι μήνες, όμως η ακύρωση της προεδρικής κάλπης τράβηξε την προεκλογική εκστρατεία μέχρι την 4η Δεκεμβρίου -συνολικά δηλαδή, η Αυστρία συζητά για έναν χρόνο ποιον θα επιλέξει στο ύπατο αξίωμα, το οποίο έχει περιορισμένες αρμοδιότητες.
Η πολιτική κόπωση ήταν εμφανής τις τελευταίες εβδομάδες, με ακόμη και την αντιπαράθεση να έχει πια εξαντληθεί. Ωστόσο, αυτό άλλαξε στο τελευταίο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο μονομάχων το βράδυ της Πέμπτης.
«Το καταλαβαίνω, δεν ήσουν τίποτα», είπε ο Χόφερ στον Μπέλεν, χλευάζοντάς τον επειδή ανήκε στους Πράσινους και κατηγορώντας τον πως ήταν κομμουνιστής. «Ψεύδεσαι ξανά!», απάντησε ο Φαν ντερ Μπέλεν.
Ο Χόφερ κατηγόρησε των υποψήφιο των Πράσινων ότι ήταν κατάσκοπος, κάτι στο οποίο ο Φαν ντερ Μπέλεν απάντησε «αυτό είναι γελοίο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!