Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Πρόσκληση νέων στο next-gen Forum από τη SAP Hellas
[In]: Πρόσκληση νέων στο next-gen Forum από τη SAP Hellas

[In]: Πρόσκληση νέων στο next-gen Forum από τη SAP Hellas

Με τίτλο “next-gen Forum,” η SAP Hellas διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Youth Forum, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη (κτίριο Οδού Πειραιώς). Το Forum απευθύνεται σε φοιτητές, νέους απόφοιτους, startuppers και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πώς αυτές επηρεάζουν τη ζωή μας.
Οι συμμετέχοντες στο next-gen Forum θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με τις πρωτοβουλίες της εταιρείας που αφορούν συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φοιτητές, καθώς και όλα τα προγράμματα αξιοποίησης νέων ταλέντων.
Επίσης, στο πλαίσιο του Forum, οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μια συζήτηση με τη συμμετοχή πέντε CEO εταιριών από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για τη στήριξη των νέων, το μέλλον της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, καθώς και τα προσόντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούν στους νέους υποψήφιους.
  • Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του SAP Data Science Hub που μόλις δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η αναζήτηση συνεργασιών με Πανεπιστήμια και φοιτητές στον τομέα του data science ξεκινά άμεσα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!