Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [In]: Προσφέρετε λίγα εκατοστά από τα μαλλιά σας για το «Άλμα Ζωής» Αχαΐας
[In]: Προσφέρετε λίγα εκατοστά από τα μαλλιά σας για το «Άλμα Ζωής» Αχαΐας

[In]: Προσφέρετε λίγα εκατοστά από τα μαλλιά σας για το «Άλμα Ζωής» Αχαΐας

Πάτρα
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ζωής, Ελπίδας και Φωτός «Pink the City 2016», που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής», θα διεξαχθεί παράλληλη ενέργεια από την Πρωτοβουλία «HAIR for HELP», την κίνηση εθελοντικής προσφοράς μαλλιών η οποία υποστηρίζεται από τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του συμβολικού περιπάτου μήκους 1,5 χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο οποίος θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια, θα κατηφορίσει την οδό Δημητρίου Γούναρη, θα διανύσει τον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου θα καταλήξει στο Μόλο της Πάτρας.
Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η ομάδα της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord Πάτρας θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα, ώστε να προσφέρετε εύκολα και γρήγορα τουλάχιστον 20 εκατοστά από τα μαλλιά σας, προκειμένου η συλλογή αυτών να γίνει με βάση τις εγκεκριμένες προδιαγραφές.
Λόγω της ιδιαιτερότητας του σκοπού της εκδήλωσης η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες στους χώρους της Bergmann Kord Πάτρας (Αγ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!