Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Προς επαναφορά η τροπολογία για το «μαύρο» στα κανάλια
[In]: Προς επαναφορά η τροπολογία για το «μαύρο» στα κανάλια

[In]: Προς επαναφορά η τροπολογία για το «μαύρο» στα κανάλια

Αθήνα
Καθοριστικής σημασίας αναμένεται να είναι η τρέχουσα εβδομάδα για την ψήφιση της τροπολογίας που θα υποχρεώνει τα κανάλια που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια να κλείσουν εντός πέντε εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση του ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης για τους οριστικούς υπερθεματιστές.
Αυτή θα διεξαχθεί μάλιστα σε χρονικά ασφυκτικό πλαίσιο, τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Η επίμαχη τροπολογία, η οποία κατατέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το Ίδρυμα Καινοτομίας και Έρευνας τυπικά θα αποσυρθεί το πρωί της Δευτέρας, οπότε και θα φτάσει στο γραφείο του προέδρου της Βουλής το σχετικό αίτημα υπογεγραμμένο από τους συναρμόδιους υπουργούς.
Ουσιαστικά όμως η απόσυρση αποτελεί απλώς ένα διήμερο πάγωμα της διάταξης. Και αυτό επειδή – εκτός του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, το οποίο ψηφίζεται την Τρίτη -το μοναδικό νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια αμέσως μετά θα είναι αυτό του υπουργείου Εργασίας για την «Κοινωνική και Αλληλέγγυα οικονομία».
Αυτό συζητείται τη Δευτέρα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς συζήτηση την Τετάρτη για να ψηφιστεί μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!