Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [In]: Πρόγραμμα εθελούσιας αποφάσισε η Attica Bank
[In]: Πρόγραμμα εθελούσιας αποφάσισε η Attica Bank

[In]: Πρόγραμμα εθελούσιας αποφάσισε η Attica Bank

Την έγκρισή του για νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank, σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης, των οργανωτικών μεταβολών της Τράπεζας και της συνεχούς προσαρμογής των δομών και της επιχειρησιακής της λειτουργίας στα νέα δεδομένα της αγοράς και στις μεταβολές του θεσμικού και τεχνολογικού περιβάλλοντος.
Σκοπός είναι να μειωθεί το μισθολογικό κόστος και τα στοιχεία του κόστους σε σχέση με τα έσοδα να πλησιάσουν αυτά των συστημικών τραπεζών.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχει το σύνολο του προσωπικού της Τράπεζας που απασχολείται στην Τράπεζα τα τελευταία τουλάχιστον τρία έτη, ενώ για τον υπολογισμό της αποζημίωσης της εθελουσίας εξόδου τα κριτήρια είναι η ηλικία και τα έτη υπηρεσίας του εργαζόμενου στην Τράπεζα.
Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους έως 45 ετών να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε μακροχρόνια άδεια δύο ετών, με επιλογή στο τέλος της περιόδου είτε να επιστρέψουν στην Τράπεζα είτε να αποχωρήσουν.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πρόσθετες παροχές που αφορούν σε νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Υπενθυμίζεται πως η τράπεζα απασχολεί 787 υπαλλήλους, έχοντας ενεργά 55 καταστήματα, ενώ το αντίστοιχο πρόγραμμα εθελουσίας του 2016 είχε κοστίσει περίπου 5 εκατ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!