Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Πολάκης: Παράσιτο παθογόνο για το σύστημα υγείας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
[In]: Πολάκης: Παράσιτο παθογόνο για το σύστημα υγείας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

[In]: Πολάκης: Παράσιτο παθογόνο για το σύστημα υγείας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Σε μπαραζ αναρτήσεων στο Facebook έχει επιδοθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του εργαστηριακού ελέγχου για δονάκιο χολέρας στο Γενικό Νοσοκομείο – Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου». Ο κ. Πολάκης βάλλει κατά του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), χαρακτηρίζοντάς τον «παράσιτο, παθογόνο για το σύστημα υγείας».
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία όπου διακρίνεται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και γράφει «Στη πρώτη φωτογραφία βλέπετε προσφάτως ανακαλυφθεν στη χώρα μας παράσιτο ,παθογόνο για το σύστημα υγείας ,του είδους των ρικετσιων (ομοιαζον με το είδος ρικετσια προβαζεκι που προκαλεί μια μορφή τύφου γνωςτη ως την νόσο του τσουτσουγκαμουσι)».
Ενώ με νεότερη ανάρτησή του αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από την ιστορία με την χολέρα στο μαιευτήριο ίσως συνδέεται με συμφέροντα που θίγονται από την αδειοδότηση του Τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του νοσοκομείου.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή εκδόθηκαν τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των Κεντρικών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας για το στέλεχος εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) που φερόταν ότι βρέθηκε σε λιμνάζοντα ύδατα του νοσοκομείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!