Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις στο Ηράκλειο
[In]: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις στο Ηράκλειο

[In]: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και κατολισθήσεις στο Ηράκλειο

Ηράκλειο, Κρήτη
Προβλήματα στην πόλη και σε διάφορες άλλες περιοχές του νομού Ηρακλείου προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές, καθώς αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.
Κυρίως επλήγησαν η περιοχή Γιόφυρο του Ηρακλείου, η Φοινικιά, οι Μαλάδες, ο Άη Γιάννης Χωστός προς το Τσαλικάκι, το Γάζι και τα Καλέσσα.
Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στο Γιόφυρο και σε άλλα σημεία του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων.
Επίσης, σε γεφυράκι που βρίσκεται κάτω από την εθνική οδό είχαν εγκλωβισθεί οδηγοί με τα ΙΧ. Άμεση ήταν επέμβαση της ΕΜΑΚ, που απομάκρυνε τα οχήματα από το σημείο όπου είχαν ακινητοποιηθεί και βοήθησε τους εγκλωβισμένους οδηγούς να βγουν με ασφάλεια. Σε διάφορα σημεία του νομού έχουν προκληθεί και κατολισθήσεις.
Σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων βρίσκονται η Πυροσβεστική και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στο μεταξύ, προβλήματα, κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν προκαλέσει οι έντονες βροχοπτώσεις και στα Χανιά.
Λόγω της βροχής, παρατηρούνται μποτιλιαρίσματα και διπλοπαρκαρίσματα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους.
Στη γέφυρα Βαμβακοπούλου και στη διασταύρωσή της με την εθνική οδό συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού, ενώ ποσότητες νερού συγκεντρώθηκαν και σε μέρος της εθνικής οδού από τον κόμβο Μουρνιών προς τον κόμβο Βαμβακοπούλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!