Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Πέντε δισ. ευρώ το κόστος της ανάκλησης του Note7, εκτιμά η Samsung
[In]: Πέντε δισ. ευρώ το κόστος της ανάκλησης του Note7, εκτιμά η Samsung

[In]: Πέντε δισ. ευρώ το κόστος της ανάκλησης του Note7, εκτιμά η Samsung

Έξι τρισεκατομμύρια γουόν Κορέας (περίπου 5 δισεκατομμύρια ευρώ) εκτιμά ότι θα της κοστίσει η διαδοχική ανάκληση δύο συσκευών Galaxy Note7, η οριστική διακοπή της παραγωγής τους και η απώλεια εσόδων από αυτό, στο τρέχον και σε επόμενα τρίμηνα, εκτιμά ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός.
Με ανακοίνωσή της, η Samsung Electronics εκτιμά πως στο τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου θα πρέπει να εγγράψει απώλεια 1,5-2 τρισ. γουόν Κορέας και 1 ακόμα τρισ. το επόμενο τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2017. Προηγουμένως, είχε μειώσει τις προσδοκίες της για τα έσοδα τριμήνου κατά 3 τρισ. γουόν, ενώ το κόστος της ανάκλησης του αρχικού τηλεφώνου εκτιμάται μεταξύ 1 και 2 τρισ. γουόν.
Παρά το δυνατό χτύπημα που την ανάγκασε να μειώσει τις προσδοκίες της για τα αποτελέσματα του κρίσιμου τριμήνου, η εταιρεία εκτιμά ότι θα κλείσει με 5,2 τρισ. γουόν στα ταμεία της, έσοδα που θα προέλθουν από τις πωλήσεις πάνελ οθονών και ημιαγωγών.
Σε ότι αφορά στα smartphone, η Samsung δεν προτίθεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που την φέρουν να παρουσιάζει μια ανανεωμένη έκδοση των Samsung Galaxy S7/S7 edge που κυκλοφόρησαν προ εξαμήνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!