Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Πανεπιστημιακή e-επιμόρφωση στην Επιστήμη, Τεχνολογία, Κοινωνία
[In]: Πανεπιστημιακή e-επιμόρφωση στην Επιστήμη, Τεχνολογία, Κοινωνία

[In]: Πανεπιστημιακή e-επιμόρφωση στην Επιστήμη, Τεχνολογία, Κοινωνία

Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στους τομείς της Τεχνολογίας, της Επιστήμης και της Κοινωνίας χορηγεί το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε απόφοιτους Λυκείου ή κατόχους πτυχίου ΑΕΙ που θα παρακολουθήσουν τις τρεις θεματικές του νεότευκτου προγράμματος εκπαίδευσης από απόσταση, μέσω Διαδικτύου.
  • Η χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι πέντε μήνες, ο εκτιμώμενος χρόνος ενασχόλησης 105 ώρες και αντιστοιχεί σε 8,75 βαθμούς ECVET -το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και αποτελεί το τεχνικό πλαίσιο για τη μεταφορά, την αναγνώριση και τη συσσώρευση των μαθησιακών αποτελεσμάτων ενός προσώπου με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικού προσόντος. Το κόστος φοίτησης είναι 650 ευρώ.

Ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας της Τεχνολογίας στους Νεότερους Χρόνους, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Τύμπας Αριστοτέλης, ο οποίος έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας. Οι συγγραφείς του εκπαιδευτικού υλικού είναι μέλη ΔΕΠ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ή και ειδικοί εμπειρογνώμονες με ιδιαίτερη συγγραφική καταξίωση.
Το περιεχόμενο του προγράμματος
1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!