Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 13 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Οργανωτικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς
[In]: Οργανωτικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς

[In]: Οργανωτικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς

Εκπεφρασμένη πεποίθηση της Mercedes-Benz Ελλάς είναι ότι η εναλλαγή θέσεων μεταξύ αξιόλογων στελεχών μιας εταιρείας βοηθά σημαντικά στην προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα δίνει νέα πνοή, ιδέες και δυναμική στους τομείς που αφορούν οι οργανωτικές αλλαγές.
Στο πλαίσιο αυτής της επιτυχημένης στρατηγικής, πραγματοποιήθηκε μία εκτεταμένη αναδιοργάνωση ως εξής:
Ο κύριος Κωνσταντίνος Καπλάνογλου αναλαμβάνει τη θέση του Mercedes-Benz Vans Sales Senior Manager στη Διεύθυνση Επαγγελματικών Οχημάτων της Mercedes-Benz Ελλάς. Ο κ. Καπλάνογλου ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία τον Ιανουάριο του 1998 συνεισφέροντας από διάφορες θέσεις ευθύνης, όπως αυτής του Marketing Executive και του Corporate Sales Manager, ενώ από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Fleet Sales & Used Cars MBC Senior Manager.
Στη θέση του κου Κ. Καπλάνογλου ως Fleet Sales & Used Cars MBC Senior Manager προάγεται ο κος Θεόδωρος Καραγιάννης. Ο κος Καραγιάννης, έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2014 αναλαμβάνοντας τη θέση του Corporate Sales Manager, την οποία και κατείχε μέχρι τώρα.
Αντίστοιχα στη θέση του Corporate Sales Manager που κατείχε μέχρι σήμερα ο κ. Καραγιάννης, μετακινείται ο κος Ευστράτιος Μπατσολάκης ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Mercedes-Benz Ελλάς τον Ιούλιο του 2003 από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δικτύου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!