Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Οδική Ασφάλεια:Ο οδηγός δεν είχε τα χέρια στο τιμόνι του Tesla Model S
[In]: Οδική Ασφάλεια:Ο οδηγός δεν είχε τα χέρια στο τιμόνι του Tesla Model S

[In]: Οδική Ασφάλεια:Ο οδηγός δεν είχε τα χέρια στο τιμόνι του Tesla Model S

Ο άνθρωπος που σκοτώθηκε το 2016 χρησιμοποιώντας το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης σε ένα Tesla Model S δεν είχε τα χέρια του στο τιμόνι για μεγάλες περιόδους, παρά τις επαναλαμβανόμενες σχετικές προειδοποιήσεις, σύμφωνα με την αναφορά της αρμόδιας αμερικανικής υπηρεσίας που εκδόθηκε πρόσφατα.
  • Ξέρατε ότι… Σύμφωνα με τις δηλώσεις αξιωματούχων και Tesla, το δυστύχημα αποδίδεται στην αποτυχία των καμερών του αυτοκινήτου να διακρίνουν τη λευκή πλευρά του φορτηγού-ρυμουλκού που έστριβε μπροστά του από τον φωτεινό ουρανό, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθούν αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου.

Η Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NTSB) εξέδωσε μια εκτενή αναφορά 500 σελίδων για το θανατηφόρο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 40χρονος Τζόσουα Μπράουν στη Φλόριντα τον Μάιο του 2016. Εντούτοις, η έκθεση αυτή συνιστά συλλογή όλων των διαθέσιμων στοιχείων μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας της υπηρεσίας -δεν αναλύει και δεν καταλήγει σε συμπεράσματα για τα αίτια του δυστυχήματος. Το Model S του Μπράουν συγκρούστηκε με φορτηγό ενώ λειτουργούσε σε Autopilot, και ο μοναδικός επιβάτης του σκοτώθηκε.

  • Διαβάστε στο tech.in.gr για το πρώτο θύμα δυστυχήματος με ενεργό το Autopilot του Tesla Model S.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!