Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Ντ.Μπακογιάννη: Οι διπλωματικές υπηρεσίες παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης
[In]: Ντ.Μπακογιάννη: Οι διπλωματικές υπηρεσίες παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης

[In]: Ντ.Μπακογιάννη: Οι διπλωματικές υπηρεσίες παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης

Αθήνα
Εικόνα διάλυσης των διπλωματικών υπηρεσιών καταγγέλλει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κατέθεσε ερώτηση στους υπουργούς Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, και τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, αναφορικά με την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις του τούρκου προέδρου Ερντογάν.
Η κ. Μπακογιάννη, στην ερώτησή της, σημειώνει ότι οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν εικόνα διάλυσης των υπηρεσιών του υπουργείου Εξωτερικών και επικαλείται πληροφορίες που αναφέρουν ως αφετηρία της εσφαλμένης ενημέρωσης της κυβέρνησης το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ελληνικής πρεσβείας στην Άγκυρα.
Η κ. Μπακογιάννη καλεί τους δύο υπουργούς να ενημερώσουν τη Βουλή πως και πότε ενημερώθηκε η κυβέρνηση για τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν και τι ακριβώς ανέφερε το ενημερωτικό σημείωμα που εστάλη από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Άγκυρας προς το γραφείο του υπουργού Εξωτερικών.
Η κ. Μπακογιάννη ζητεί, επίσης, να ενημερωθεί αν η κυβέρνηση είχε σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Άγκυρας και αν ναι, τότε γιατί το υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε δήλωση βασιζόμενο σε δημοσιεύματα και όχι στις πραγματικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!