Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Νέο σπορ μέλλον για το Toyota Yaris με έμπνευση από το WRC
[In]: Νέο σπορ μέλλον για το Toyota Yaris με έμπνευση από το WRC

[In]: Νέο σπορ μέλλον για το Toyota Yaris με έμπνευση από το WRC

Μια «πολιτική» υψηλών επιδόσεων εκδοχή του Yaris φαίνεται να προετοιμάζει η Toyota, στο πλαίσιο της επανόδου της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, μετά από 17 χρόνια απουσίας.
«Η εμπλοκή με το μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν έχει καμία χρησιμότητα αν δεν αντικατοπτρίζεται με κάποιον τρόπο στην γκάμα προϊόντων. Και αυτό που θα ακολουθήσει, θα σας πείσει ότι σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως την συμμετοχή μας στο WRC και σε επίπεδο προσφερόμενων προϊόντων. Ειδικά στην Ευρώπη, η επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε κάτι το οποίο θα αντικατοπτρίζει την συμμετοχή μας στο WRC», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Johan Van Zyl, προϊδεάζοντας για την άφιξη εκδόσεων με επιρροές από το αγωνιστικό Yaris που από το 2017 θα συμμετάσχει στο WRC από το 2017.
Ενδεικτική επίσης για τα σχέδια της Toyota αλλά και για το πώς αυτά θα υλοποιηθούν είναι η δήλωση του επικεφαλής της ιαπωνικής φίρμας στην Ευρώπη, Johan Van Zyl ο οποίος πέραν των παραπάνω σημείωσε ότι: «Είμαι ένας τυπικός λάτρης των αυτοκινήτων και μου αρέσει να βλέπω και άλλους ανθρώπους να μοιράζονται την ίδια χαρά, ιδίως όταν πρόκειται για ιδιαιτέρως ενθουσιώδεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!